Wie maakt mij succesvol?

Welke gedachten, meningen, theorieën, klaagzangen en overtuigingen je ook maar door je gedachten laat gaan, alles wat je denkt, wordt voorgehouden aan je onderbewustzijn.
Wanneer nu eenzelfde gedachte maar vaak genoeg wordt herhaald, dan is het gevolg dat deze gedachte automatisch in je onderbewustzijn wordt geprent.

Vanaf dat moment is het voor jouw onderbewustzijn
DE WAARHEID.

Belangrijk is om je voor te stellen, dat je onderbewustzijn de opslagplaats is van al jouw duizenden en misschien wel miljoenen waarheden, van waaruit het handelt en ook jou laat handelen, want hier in zit jouw persoonlijke blauwdruk, je persoonlijke programmering.
Zodra een gedachte een plaats krijgt in je onderbewustzijn, dan zal dit zelfde onderbewustzijn er voor zorgdragen dat jouw ervaringen in overeenstemming zullen zijn met JOUW WAARHEID.

Daar komt dan ook de leefregel uit voort:
Wil je succes, richt je aandacht dan niet op falen.
Wil je rijkdom, richt je aandacht dan niet op armoede!

Hoe graag je dat misschien ook zou willen, je onderbewustzijn heeft niet het vermogen om na te denken en het kan je daarom ook niet tegenspreken.
Het kan alleen handelen op basis van de informatie die jij er in hebt gestopt… en wat je erin stopt als gedachte, komt er als het ware weer uit in tastbare werkelijke manifeste vorm.
In feite is het een soort persoonlijke slaaf, het doet kritiekloos alles wat jij er in grift, het geeft onvoorwaardelijk uiting aan jouw waarheid.
Onverschillig wat jij er in stopt, altijd zal je onderbewustzijn hemel en aarde bewegen, om dat wat er in zit, werkelijkheid te laten worden.
Daarom is het een essentiële levensopdracht, altijd de juiste, bouwende en op succes, geluk en rijkdom gerichte gedachten te denken.

Allereerst is het belangrijke, je ervan bewust te zijn dat je onderbewustzijn onafgebroken werkzaam is, 24 x 7 dagen. Elke seconde van een etmaal.
Het is dag en nacht actief, zonder dat jij daar invloed op hebt.
Je onderbewustzijn is de vormgever van je leven, ondanks het feit dat je dat gehele proces op geen enkele wijze kunt waarnemen. Jij werkt namelijk met je bewustzijn en niet met je onderbewustzijn.

De opdracht die je hebt, is dat je jezelf dus alleen maar met je bewustzijn hoeft bezig te houden, door positieve en bouwende gedachten te denken met positieve verwachtingen en er voor te zorgen dat de dingen die je gewoonlijk denkt, gericht zijn op alles wat liefdevol, waarachtig, juist en goed is.

En dat is nu de eenvoudigste maar tevens zwaarste opdracht die een mens zichzelf voor het leven kan geven.

Denken wat je wilt denken

Tags:, ,

Over Hans Oelen

Eigenaar, Senior-trainer en Mastercoach van Palaver en auteur van o.a. de boeken: * ZIJN...wat je wilt worden * Het nieuwe verkopen

Hartelijk dank voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: