Een self-fulfilling Prophecy

De belangrijkste reden dat mensen problemen ervaren bij het manifesteren van omstandigheden die ze graag willen of het gevoel hebben dat hun wensen en verlangens niet worden “beantwoord”,  … is dat ze niet kunnen geloven dat wat zij wensen, ze ook daadwerkelijk zullen ontvangen. 

Toch is het oh zo voor de hand liggend en bewezen, dat het echt zo werkt, want het gebeurt op elk moment van hun en ons leven. Het gebeurt ons allemaal!
Er zijn zo veel versies van deze simpele waarheid beschikbaar, want het ‘overkomt’ je ieder moment van de dag.

Versie na versie van dit fundamentele bewijs wordt je al gepresenteerd in je hele leven, maar veel mensen raken in de war over hoe deze waarheid werkt.
Sommigen zeggen dat ze weten dat het waar is, en toch lijken ze niet met succes de omstandigheden te kunnen manifesteren die ze werkelijk en oh zo graag willen in hun leven.

Ik zeg je met stelligheid dat de reden hiervan is, dat deze mensen (nog) niet geloven dat ze zelf groots zijn en daardoor in staat zijn gebruik te maken van die grootse en unieke macht, hun eigen omstandigheden te kunnen scheppen door hun dagelijkse gedachten.

Als zij vorm zouden kunnen geven aan dat ene geloof, zou dat ene geloof gegarandeerd leiden tot alle door hun gekoesterde wonderen in hun leven.

Succesvolle manifestatie kan namelijk gezien worden als niet meer en minder dan een self-fulfilling prophecy.

Hans Oelen
Succescoach

Over Hans Oelen

Eigenaar, Senior-trainer en Mastercoach van Palaver en auteur van o.a. de boeken: * ZIJN...wat je wilt worden * Het nieuwe verkopen

Hartelijk dank voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: