Je doet het helemaal zelf!

Het leven, je carrière of je eigen onderneming werkt op dit moment mogelijk niet op de manier waarop je u graag zou willen dat het werkt.
De werking van je leven, carrière en je onderneming werken echter nooit op zichzelf.
Het zijn hoogstens de gemanifesteerde resultaten en omstandigheden, als directe reflectie op de energetische trillingen die jij uitzendt . Nog anders gesteld, jouw resultaten op de gehele linie zijn de “som” van al je gedachten en daaraan gekoppelde gevoelens die aan de basis staan van de trillingen die je uitzendt.

De meeste mensen zijn zich niet bewust dat het manifesteren een AUTOMATISCH en daardoor onvrijwillige proces is, net als ademhalen of het knipperende met je ogen. Je hebt echter wel degelijk de mogelijkheid om controle uit te oefenen op dit automatische en onvrijwillige proces. Je kunt namelijk bewust je adem inhouden en ook kun je bewust een tijdje je ogen open houden zonder te knipperen.
Realiseer je daarom nu ook maar eens, dat je ook de controle kunt nemen over het manifestatieproces. Jij bent in staat om de door jou gewenste situaties en omstandigheden te manifesteren. Dit betekent concreet, dat je moet leren om controle te hebben over de totale som van al je gedachten en daaraan gekoppelde gevoelens, want deze laatste veroorzaken de “trilling” die je uitzendt. En dat wat je uitzendt, ontvang je één op één terug.

Hoog of laag
Wanneer je hoge vibraties uitzendt, zul je gegarandeerd alleen maar grote en overvloedige omstandigheden en situaties aantrekken. Echter, als je niet de controle hebt over je gedachten en gevoelens, en door zorgen, twijfel en angst voor de toekomst zend je lage vibraties uit, dan trek je met diezelfde garantie omstandigheden en situaties aan, waar je alles behalve gelukkig van wordt.

Nu is het niet zo dat je heel erg rigide controle over je denken moet zien te krijgen, maar het is zeker van belang en het levert je alleen maar voordeel op om zo veel mogelijk je gedachten te leren bewaken.

Hoe doe je dat?
Wanneer een gedachte of een gevoel of een sfeer er voor zorgt dat je je ongemakkelijk voelt, stel je dan de vraag: Wil ik datgene waar ik nu aan denk, over 3 minuten graag manifesteren als omstandigheid of situatie?
Wanneer je hier met een NEE op antwoord, gooi die gedachte dan direct weg! Verleg je gedachten dan direct naar iets wat je juist wel wilt, waardoor je direct ook je gevoelens en je stemming verlegt naar de positieve kant.

Tegelijkertijd raad ik aan om die nieuwe gedachte een paar keer te bevestigen met een daarbij passende affirmatie, want dat helpt je om die gedachte vast te houden.
Het is het alert zijn en blijven op alles wat je denkt en voelt, omdaarmee je trillingen te kunnen besturen. Noem het het leren monitoren en evalueren van je eigen denken.

Het lot, geluk, voorbestemming en zelfs God zijn het NIET die de omstandigheden scheppen en veroorzaken in je leven. Wanneer jij echter de overtuiging bent toegedaan dat ze juist wel verantwoordelijk zijn, dan nog zijn het jouw eigen gedachten en gevoelens die de veroorzakers zijn… en je gedachten en je gevoelens dat ben…JIJ.
Niets, helemaal niets in je werk en je leven wordt veroorzaakt door krachten van buitenaf.
Al je omstandigheden worden door jezelf, op bewust en/of onderbewust niveau veroorzaakt.
Daarom, maak vanaf nu je eigen werkelijkheid.

Hans Oelen
Succescoach

Over Hans Oelen

Eigenaar, Senior-trainer en Mastercoach van Palaver en auteur van o.a. de boeken: * ZIJN...wat je wilt worden * Het nieuwe verkopen

Hartelijk dank voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: