Wat is jouw waarheid?

Wat voelt voor jou als waarachtig en hoeveel heb je ervan nodig?
– Als we het hebben over mensen..?
– Als we het hebben over geld?
– Is het moeilijk om eraan te komen of niet?
– Is het slecht of is het goed?
– Als we het hebben over jou?
– Wat voelt als waarachtig als we het over jou hebben?
– Waarom ben jij hier op aarde?

Zomaar een willekeurige opsomming van vragen over welke zogenaamde waarheden jij door de jaren heen, bewust of juist onbewust, hebt ingekocht op bovenstaande vragen? Al deze zogenaamde waarheden staan open; ze zijn onderhandelbaar, want ze kunnen allemaal zomaar getransformeerd worden, in een oogwenk!

Als het gaat over de zogenaamde waarheid over mij… Vanaf het moment dat ik me veronderstel als liefdevol en succesvol, stierf ter plekke de ondernemer in mij die strijd moest leveren om rond te komen.
Vanaf het moment dat ik mezelf veronderstel als financieel vrij, stierf terplekke de armoedige en beperkte ik, die al een paar zakelijke opdonders heeft gehad.
Vanaf het moment dat ik me veronderstel als krachtig, vitaal en gezond, stierf ter plekke en moeiteloos de roker die 43 jaar met genot en plezier een pakje sigaretten per dag weg rookte.
De oude ik stierf, omdat ik er met mijn aandacht bewust geen leven meer aan gaf!

Daarom is het nu tijd om dat unieke moment te pakken, wanneer jij je bewust wordt, vanuit welke zogenaamde waarheden jij tot op dit moment hebt geleefd en gehandeld… en waarmee je de energie en de hoge energetische vibraties uit je wezen weg hebt laten zuigen.

Hoe je dat kunt doen?

Geef je over aan de door jou gewenste staat van bewustzijn, door het nu al te ZIJN… en hier van meet af aan nu werkelijk van te genieten. Door met je aandachtige aandacht geen leven meer te geven aan die oude verankerde ‘waarheden’, laat je deze oude jij met die oude, achterhaalde waarheden een uiterst stille en vredige dood sterven en je daar mee ruimte vrijmaakt voor het door jou gewenste leven!

Je hebt de beschikking over het vermogen om elk deel te leven.
Je kunt rijk of arm zijn, een bedelaar of een dief, vrijgezel of samen, bekend of onbekend; zodra je in de gaten hebt dat het alleen maar keuzes zijn die je diep van binnen in jezelf maakt… staten van bewustzijn.

Als je dit niet weet en niet bereid bent om je huidige staat op te geven, zal je blijven wat je bent en waar je bent, verlangend kijkend NAAR, in plaats van het kijken VANUIT dat wat je verlangt te zijn, te doen of te hebben.

Weet in ieder geval, vanuit de universele wetmatigheid, dat je zintuiglijke wereld een vertraagde weerspiegeling is van je interne geestelijke wereld; je kunt zijn, doen en hebben wat je wilt zijn, doen en hebben, in een oogwenk, louter door vanaf nu bewust je verbeelding het werk te laten doen. Volgens Albert Einstein kan je met je verstand van A naar B komen, maar met je verbeelding kom je overal.

Wees je er daarom altijd van bewust dat jij met je aandacht leven geeft aan….
Jij bent de operationele macht!
Jij bent de herder, niet het schaap.

Hans Oelen
Coach

Over Hans Oelen

Eigenaar, Senior-trainer en Mastercoach van Palaver en auteur van o.a. de boeken: * ZIJN...wat je wilt worden * Het nieuwe verkopen

Hartelijk dank voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: