Home

Personal branding

Palaverblog is ontstaan vanuit mijn bureau Palaver-trainingen.

Met de artikelen op dit blog wil ik je als ondernemer, manager, verkoper en mens inspireren en helpen, om van jezelf en/of jouw onderneming een sterk en onderscheidend merk met toegevoegde waarde te maken.

Verantwoording
Er zijn mensen die leven in een droomwereld en er zijn mensen die alleen maar kijken naar de werkelijkheid.
Er zijn echter ook mensen die succesvol zijn, omdat ze van hun dromen hun werkelijkheid weten te maken.
Dit zijn de mensen en professionals die zich weten te onderscheiden. Geen onderscheidendheid op louter het gebied van kennis en kunde, maar juist vanuit hun mindset en door wie en wat ze zijn.
Natuurlijk, kennis en kunde blijven onder alle omstandigheden belangrijk en noodzakelijk, maar maken maar voor een kleine 20% onderdeel uit van het succes. Het wezenlijke verschil wordt gerealiseerd door de manier van denken in combinatie met de daaruit voortvloeiende grondhouding.


De wereld verandert
De wereld waarin we ons bewegen wordt mede door zaken als social media steeds groter. Een wereld waarin het bouwen aan een prominente plek in netwerken van persoonlijke en  professionele relaties, het verschil gaat maken tussen succesvol zijn en juist niet. Dit lukt alleen wanneer we ons weten te onderscheiden, en hierbij speelt je mindset de allesbepalende rol.

Wil je dus iets betekenen als zelfstandig ondernemer, als partner in een kleine organisatie of als medewerker van een grotere onderneming, dan  krijg je hier gegarandeert mee te maken. Daarom is het van essentieel belang om nu al uit te dragen waarin jij je onderscheidt van de rest en welke toegevoegde waarde je kunt bieden aan de wereld van klanten, opdrachtgevers, werkgevers en relaties.

Nieuwe spelregels
De nieuwe spelregels in de zich ontwikkelende netwerkeconomie worden niet meer bepaald door hoe goed je bent in wat je doet, maar hoe goed en onderscheidend anderen vinden dat je bent.

Personal branding
Oneerbiedig gezegd, betekent dit dat je als individu steeds meer een merk wordt, wat zich op een effectieve en betrouwbare manier moet laten vermarkten door jouw eigen zorgvuldig opgebouwde netwerk van relaties en professionals. Wij noemen dat personal branding.

Mijn naam is Hans Oelen, oprichter, trainer en coach van Palaver-trainingen en auteur van o.a. de boeken ‘ZIJN…wat je wilt worden’ en ‘Het nieuwe verkopen’.
Deze boeken bieden je alle handvatten die je nodig hebt om jouw gewenste positie te verwerven en te versterken binnen de nieuwe netwerkeconomie.

Ervaring
Ik help al sinds 1992 mensen en bedrijven, op een onderscheidende manier, hun persoonlijke, professionele en organisatiedoelstellingen te realiseren.

Enkele van deze gerenommeerde ondernemingen zijn:
Arcelor Mittal, Arbogroep GAK, Berendsen, UWV, Philips, T-Mobile, Ben, Abn-Amro, Rabobank, Novoferm, Gemeente Almere, Chub Lips, DSM, Ekro, Boer&Zn. Dumeco, Black&Decker/DeWALT, Politieacademie, Defensie, Gemeente Aalten, Tyco Electronics, Capgemini, Carat Diamond Tools, Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam….

Ik wens je veel leesplezier.

Hans Oelen
Oprichter, trainer en coach van Palaver-trainingen

2 Reacties op “Home”

 1. Herman Meijer zegt :

  Beste Hans,

  Van harte proficiat met deze blog. Prima en interessant, dus ik heb mij aangemeld voor het vervolg. Fijne Paasdagen en tot 26 april a.s. bij ons Contourium Salescongres.

  Veel succes.

  Met hartelijke groet,

  Herman Meijer

 2. Margot Deden-van der Klei zegt :

  Die vingerafdruk! Goed gevonden. Want ieder mens heeft een andere.Je eigen personal branding. Nu nog even aan alle anderen laten zien, dat wat jij verkoopt het verschil gaat maken.

Hartelijk dank voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: