Weet hoe het voelt

gevoelWanneer je iets nieuws wilt manifesteren of iets wat al bestaat verder wilt optimaliseren, is het aan te raden, een daar aan gekoppelde krachtige vraag te beantwoorden, die de weg er naartoe vereenvoudigt en effent.

Die vraag is:

Hoe voelt het om te zijn, te doen en/of te hebben,
wat je wilt zijn, doen en hebben?

Wanneer je het antwoord op deze gevoelsvraag vindt, verbind je jezelf met en aan dat verlangen. Alles wat je daarna hoeft te doen is waar je toe geïnspireerd wordt…., dus, gebaseerd op de vraag hoe je dingen kunt manifesteren die je zo graag wilt zijn, doen en hebben:
– Hoe voelt het om in mijn droombaan te werken?
– Hoe voelt het om een kerngezond en krachtig lichaam te hebben?
– Hoe voelt het om te kunnen doen en hebben wat ik zo graag wil?
– Hoe voelt het om te leven in mijn favoriete stad?
– Hoe voelt het om in vrede en geluk te leven met mijn gezin?

Het vinden van die specifieke gevoelsstaat die past bij dat wat je graag wilt zijn, doen en hebben, is het vinden van de schat waar het goud in ligt.

Weet jij welk gevoel je zult hebben als jouw doel of verlangen er is?
Ik stel je deze vraag, omdat het ding van je verlangen op afstand zal blijven, totdat je exact weet hoe het voelt om het te zijn, doen of hebben.
• Weet jij hoe je je rijk kunt voelen?
• Kun jij je voorstellen hoe het voelt om een fijne relatie te hebben?
• Weet jij hoe het voelt om diep te houden van een gezond lichaam?

Dit is de essentie van het proces van het bewust scheppen.

Roep op dat gevoel, want dat is wat ik bedoel met het vibrationeel afstemmen, want dat, en alleen maar dat, is jouw toegangskaartje naar jouw dromen.
Vind de gevoelsstaat van wat jouw droomdoel of verlangen is en volg vervolgens al de ingevingen op die jou inspireren, d.w.z. doen wat goed voelt. En ja, het kan best zijn dat je enige tijd moet oefenen om dat specifieke gevoel te vinden…, maar dat is het waard, want dat is waar jouw schat ligt. Maak hier zoveel mogelijk mooie beelden van als je maar wilt, want de beelden helpen je met het vinden van dat unieke en specifieke gevoel.

Geniet van de reis er naartoe.

Hans Oelen
Succescoach

Hans Oelen, staat als ‘wegwijzer naar succes’ bekend als een uitzonderlijk wijs en getalenteerd coach, die passende hulp biedt bij het vervaardigen en schrijven van jouw gewenste levensverhaal. Een inspirerende sessie met hem zorgt met garantie voor het ombuigen van al jouw mogelijkheden op het gebied van succes en geluk in werk en leven.

Tags:, , , , ,

Over Hans Oelen

Eigenaar, Senior-trainer en Mastercoach van Palaver en auteur van o.a. de boeken: * ZIJN...wat je wilt worden * Het nieuwe verkopen

Een Reactie op “Weet hoe het voelt”

  1. Margot Deden zegt :

    Fake it till you make it! Aangemeld als lid vd kunstenaarsvereniging op ons eiland. Eind november ballotagecommissie op atelierbezoek. Ik ga het worden, want ik ben het al.

Hartelijk dank voor je reactie.